אודות

שמי עידית קוסטיצקי טישל, המכונה בפי חבריי " מלכת המטבח",

נולדתי ביבנאל, בגליל התחתון, לאסף ורחל קוסטיצקי, דור רביעי בארץ.

אבי היה אחד החקלאים המוכרים והמוערכים בארץ, הוא גידל ירקות, פירות, חיטה, שעורה, כבשים ותבלינים. הכין שמן זית וזיתים כבושים הכי טעימים שיש.

בילדותי נצמדתי אליו ושאבתי ממנו את אהבת המולדת והאדמה, ולראיה שמי עידית, שפרושו אדמה משובחת.

בהיותי סטודנטית לעיצוב אופנה, הייתי צריכה להתפרנס, ואהבתי מאוד את כל עניין אפיית הלחמים והמטבח בכלל, אז הכנתי, מהתוצרת של אבי, לחמניות/לחמים, גבינות כבשים, ממרחים מתבלינים טריים, ומכרתי סנדויצ'ים מצויינים.

מאז ועד היום, אני נושמת וחיה לחם.

בשנים האחרונות, אני מקיימת סדנאות בישול ואפיית לחמים, ארוחות קונספט, בראנצ' בבוקר שישי, ארוח קבוצות, כרגע אצלי בבית, בכפר בילו.

הסדנאות והארוח, מתאפיינים באינטימיות, ביחס אישי ובהמון המון רגש אהבה, אהבה לאפיית הלחמים, האהבה לאנשים, האהבה לאירוח ואהבה לאדמה ולמדינה.

החלום שלי, שכל אדם, שרוצה להכין לחם, בבית, יוכל לעשות זאת ואף ישאף לכך, הן מבחינת ה"יחד" שנוצר בכל בית, והן מבחינה בריאותית

כמו כן, אני מעבירה סדנאות להורים וילדים, לנוער,

סדנת פיצות/פוקצ'ות, סדנת עוגות וחלות שמרים, סדנת בישולי קדרה, סדנת בישול הודי, סדנת בישול איטלקי, סדנאות וארוח בהתאמה אישית וכו.